Στο... Δια Ταύτα

Εκεί που οι αναμνησεις της Παλιάς Αθήνας ξαναγεννιούνται, με το μυαλό να ταξιδεύει στους πεζόδρομους μίας άλλης εποχής, στην ομορφότερη και παλαιότερη γειτονιά της, το Μοναστηράκι, δημιουργήσαμε το 1998 το Δια Ταύτα.

Η ζεστασιά του ξύλου και της πέτρας καθώς και η επιβλητική τοιχογραφία που απεικονίζει τον πεζόδρομο της οδού Ερμού του 1930 στο χώρο μας, αποτελούν κίντρο χαλάρωσης σε αυτή την απόλυτη συνοχή του παλαιότερου με το σύγχρονο.

Πίνοντας τον πρωινό ή μεσημεριανό σας καφέ έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε την περαντζάδα της οδού Αδριανού, οποιαδήποτε εποχή του χρόνου. Το μενού μας περιλαμβάνει εκλεκτές και υψηλής ποιότητας γεύσεις σε προσιτές τιμές, που σε συνδιασμό με το εξαιρετικό σέρβις θα καλύψει όλες τις ανάγκες σας. Οι ξεχωριστοί μεζέδες μας από όλη την Ελλάδα συνοδευόμενοι απο ένα ποτήρι κρασί θα σας βοηθήσουν να απολαύσετε ευκολότερα την μοναδική θέα από τον μεγαλοπρεπή βράχο της Ακρόπολης, μέχρι την στοά του Αττάλου και το Θησείο. Όταν φτάσει για εσάς η στιγμή του γλυκού, το Δια Ταύτα θα φροντίσει να καλύψει όλα τα γούστα και τις διαφορετικές προτιμήσεις.

Σας περιμένουμε καθημερινά απο τις 9.30 το πρωί έως τις 1.30 το βράδυ. Γιατί.. ποιό είναι το «δια ταύτα» αυτής της ζωής; Ένας καλός καφές, ένας καλός μεζές, ένα καλό ποτό και μία καλή παρέα!

(Το κατάστημα μας διαθέτει free wifi)

Aκολουθήστε μας.

Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site